Verantwoord leven
Natuurlijke Keuzes

De AromaTouch Technique is een simpele, maar toch krachtige manier om elk individu essentiële oliën te laten beleven. 

Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z'n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

De AromaTouch Technique kent specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen wat het een veilige en effectieve manier maakt om de volledige voordelen van essentiële oliën te ontvangen. De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

AromaTouch

therapie

De AromaTouch® massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten.

Voor wie is AromaTouch geschikt?

 

AromaTouch is zacht en is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van de oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Daardoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.

Wij werken op je energiebanen en punten op het lichaam die in contact staan met de organen. Ook stimuleert het de reflexpunten van je voeten en oren.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

Contacten

 

+31 88 45646 60

Nederland Agentschap voor de Onderneming

Prinses Beatrixlaan 2

AL Den Haag

2595

Holland

Naam *
E-mail *
Bericht *
Aroma Touch behandeling
Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.