Verantwoord leven
Natuurlijke Keuzes

Contacten

 

+31 88 45646 60

Nederland Agentschap voor de Onderneming

Prinses Beatrixlaan 2

AL Den Haag

2595

Holland

Naam *
E-mail *
Bericht *
Over ons:

Lees en leer hier alles over Reiki, Essentiële Oliën AromaTouch therapie, behandelingen, cursussen, Chakra's, HotStone massage, dōTERRA, energie, balans en meer...

Reiki cursus 1

 

Reiki 1 werkt op het psychische niveau. Bij de inwijding in de eerste graad Reiki wordt het kanaal waardoor Reiki stroomt geopend en een stuk gezuiverd. Hierna kan de Reiki energie vrij doorstromen en dat blijft zo de rest van je leven. Met deze graad kan je enkel met je handen behandelen. De eerste graad is een belangrijk instrument is om jezelf te helen. Zie het als een cadeautje aan jezelf. Je mag jezelf zuiveren, je moet nu eens niet aan de anderen denken. Dit is vooral in het begin wel belangrijk, later kan je ook anderen gaan behandelen. Maar alleen wanneer jij het wenst en eraan toe bent. Dan kan je de liefdevolle energie doorgeven aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen.
 

Bij een behandeling geef je niet je eigen energie. Je wordt er ook niet moe van en neemt geen klachten over van anderen omdat je leert je te aarden. In Reiki I helpt de afstemming zelfs bij lichamelijke ziekten bij degene die de afstemming ontvangt. De lichamelijke gezondheid van de afgestemde verandert vaak ten goede in de maanden na de initiatie, of klachten verdwijnen helemaal. Iemand die Reiki 1 beoefend moet per handpositie ongeveer 3 á 5 minuten gebruiken, alvorens er voldoende energie opgenomen is door het lichaam. Met de eerste graad kan je best je hele leven verder. Je hoeft dus niet verder te gaan.
 

Reiki cursus 2

 

Reiki 2 is een verdieping van de Reiki energie en werkt sterk door op het mentale niveau. De kracht van Reiki wordt nu aanzienlijk vergroot. Met Reiki II neemt de hoeveelheid energie die door je handen stroomt toe. Hoeveel hangt onder andere af van de mate waarin je in staat bent je blokkades op te lossen. Deze toename van energie vereist een grotere verantwoordelijkheid, die wordt beloond met een grotere kracht.
Daardoor kun je met de tweede graad zeer snel aan jezelf werken!

 

Je leert 3 symbolen die een krachtige uitwerking hebben op de
Reiki energie die je doorgeeft. Het krachtsymbool, het mentale symbool en het afstandssymbool. Dit komt echt pas in de tweede cursus aan bod, en de symbolen dienen met respect te worden behandeld.

Reiki cursussen

Reiki cursus 3A en 3B
 

(master & teacher)

Deze graad leidt uiteindelijk tot Reiki Master en Teacher. Tot die tijd verhoog je weer jouw eigen potentieel en persoonlijke groei binnen Reiki en ook ver daarbuiten.

 

 

Deelnamevoorwaarden:

Om de derde graad te kunnen behalen bij De Heilige Lotus, vinden we dat iemand aan de volgende voorwaarden zou horen te voldoen:

Beschikken over de Reiki 1 & II graad.

Overdacht hebben en beseffen dat je door het ondergaan van deze graad waarschijnlijk weer in een nieuwe fase van je leven belandt.

Beschikken over een gezond inzicht en gezonde zelfreflectie.

Het kunnen invoelen en inleven van je cliënten en cursisten.

Goed nagedacht hebben over de verantwoordelijkheid naar andere mensen toe wanneer je diegene gaat inwijden. Het is een onlosmakelijke verbintenis die je aangaat met die ander, ze moeten altijd op jouw hulp kunnen vertrouwen als het gaat om vragen die met Reiki te maken hebben.

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.