HeiligeLotus.nl

voor lichaam en geest

Essentiële Oliën

 

Waar komen Essentiële Oliën vandaan?

Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien - ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt.
Hoewel sommigen essentiële oliën zien als een nieuwe trend is het gebruik van plantenextracten en plantaardige producten diep geworteld in eeuwenoude tradities. Oude beschavingen gebruikten planten voor dingen als aromatherapie, persoonlijke verzorging, gezondheid, religieuze ceremonies, schoonheidsbehandelingen en voedselbereiding.

 

GRATIS KENNISMAKEN MET ESSENTIELE OLIE:
 

Wil jij etherische olie zélf ervaren? Dan hebben we iets leuks voor je!

Hoofdpijn, slecht slapen of een beetje snotterig? Gehaast, gestresst of moe? Heel vervelend maar etherische oliën kunnen je ondersteunen! Hoe? Dat ga je ervaren tijdens de Etherische Olie Challenge. Ga aan de slag er ontdek hoe je oliën kunt inzetten bij lichamelijke klachten, in je huishouden én voor je humeur. En dat met slechts 4 oliën.

Gratis!

Juist in deze tijd, waarin we ons bewust zijn van onze gezondheid, is goede zelf-zorg erg belangrijk. Jij gaat leren hoe je dat op een natuurlijke manier kunt doen. Door onze Etherische Olie Challenge! Je ontvangt samples thuis, van 4 oliën met meer dan 100 gebruiksvormen.

Deze oliën zijn 100% puur, plantaardig en natuurlijk en vrij is van bijwerkingen, giffen en chemicaliën. Klinkt goed, toch?

Beperkt aantal plekken

We werken gewoon lekker thuis en via FB. Er is een beperkt aantal plekken. We houden namelijk graag persoonlijk contact met je. Daarnaast geven we deze 4 etherische oliën het liefst aan mensen die écht interesse hebben en thuis willen experimenteren en uitproberen.

Startdata

We starten 1x per maand. Geef jezelf op en ontdek dat het werkt. 

Zo werkt het:

Meld je aan door ons een mail te sturen: info@deheiligelotus.nl of PB te sturen via FB https://www.facebook.com/DeHeiligeLotus. Er is beperkt plek. Je hoort binnen 24 uur of je mee kunt doen.

Wanneer je je hebt aangemeld en bent toegelaten, ontvang je van ons een mailtje.

Je krijgt de samples toegestuurd. En ja, de flesjes zijn natuurlijk schoon en gezuiverd

Je neemt op dag 1 deel aan de START KLAS samen met alle andere deelnemers. Hierin laten wij je zien en zelf ontdekken hoe je de oliën veilig kunt inzetten in huis, voor jezelf en je gezinsleden.

7 dagen lang deel je met ons je ervaringen. Je krijgt tips en je leest ook hoe je de oliën kunt gebruiken.

Geheel op eigen tempo en wanneer jij er de tijd voor hebt cq maakt...

Wist je dat…

Er zijn 100+ gebruiksvormen voor alleen al deze 4 oliën, allemaal gericht op een goed immuun systeem voor je mentale en fysieke gezondheid. Doe dus mee en laat je verrassen door de kracht van etherische olie. Want echt: het werkt!!

 

Het briesje fluistert tot de lotus:
'Wat is jouw geheim?'
'Dat is mijn zelf, ' zegt de lotus
'Steel het en ik verdwijn!'.