Verantwoord leven
Natuurlijke Keuzes

Contacten

 

+31 88 45646 60

Nederland Agentschap voor de Onderneming

Prinses Beatrixlaan 2

AL Den Haag

2595

Holland

Naam *
E-mail *
Bericht *
Over ons:

Lees en leer hier alles over Reiki, Essentiële Oliën AromaTouch therapie, behandelingen, cursussen, Chakra's, HotStone massage, dōTERRA, energie, balans en meer...

Contact en informatie:

 

Een eerste kennismaking met Reiki bestaat uit een korte intake en een complete behandeling. Wel atijd van te voren even een afspraak maken. Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.De beloning voor een behandeling komt bij mij pas kijken na de behandeling. Ik wil graag dat je eerst kennis maakt met de Universele Energie. Hoe het voelt en de uitwerking ervan. Voor mij is het belangrijk mijn medemens  te kunnen helpen.

De beloning voor mij, is alleen voor de tijd die ik aan een behandeling besteed. Tenslotte vraagt een bakker ook een beloning voor zijn brood. Hij heeft er tijd en energie ingestoken. Maar het belangrijkste van alles is dat Reiki voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een prijs die eraan hangt kan mensen al snel afschrikken, ook al zouden ze Reiki heel hard kunnen gebruiken. Ik vind dat Reiki voor iedereen is, maar dat er iets tegenover moet staan, als blijk van waardering van de Universele Energie. Iets wat gratis is wordt vaak niet op waarde gerespecteerd. Kijk alleen al naar wat een mens met zijn eigen lichaam doet, want eigenlijk wordt dat maar al te vaak verwaarloosd en als vanzelfsprekend beschouwd dat je een lichaam hebt.

Voor vragen, informatie, een afspraak voor een behandeling of cursus neem contact op via:
info@deheiligelotus.nl  of stuur een app: 06-25046734.

Een warme groet namens Ingrid en Natasja

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.