HeiligeLotus.nl

Over ons

Even een stukje over ons zelf. Ingrid: Zo rond 2006 zat ik in een algehele dip zal ik maar zeggen. Niets liep lekker, de gezondheid liet te wensen over, mijn werk fassineerde me totaal niet en ook privé waren er wat dingen die niet lekker liepen.
Ze zeggen toeval bestaat niet en ik kwam geheel onverwachts in aanraking met het spirituele.....en een paragnost raadde mij aan om Reiki te gaan doen. Ik had er wel eens wat over gehoord, maar wist eigenlijk niet precies wat het inhield. Ik raadpleegde het internet en las wat af over Reiki. Het boeide me en ging op zoek naar een Reiki praktijk bij mij in de buurt. Ik wilde wel eens kijken en aanvoelen wat Reiki voor mij kon betekenen en ik maakte een afspraak voor een Reiki behandeling. In die periode had ik erg veel pijn in mijn onderrug, wat later een geboorteafwijking bleek te zijn aan mijn heiligbeen. Ik onderging de Reiki behandeling na een intake, en er gebeurde echt heel veel met mij. Er zijn veel mensen die krijgen tijdens zo'n behandeling jeuk, een droge keel, of emoties die huilbuien opwekken en meer van dat soort dingen.
Ik ben nu eenmaal een geval apart, ik kreeg de slappe lach. Later tijdens de behandeling zakte ik heerlijk weg in een lichte slaap, al mijn spieren werden warm en voelde een soort van verlichting in mijn hele lijf. Na de behandeling van ruim 50 minuten dronk ik een glas water en mocht ik op staan van de behandeltafel. Ik voelde me herboren. Ik heb ook een week lang geen pijn in mijn rug gehad.
In de weken erna voelde ik me geweldig en het contact met mijn behandelaar voelde ook goed, dus besloot ik om bij haar de cursus Reiki I te doen, en omdat dit mijn leven zo geweldig heeft beinvloed op allerlei fronten (zal niet in details treden, da's privé) heb ik ook cursus Reiki II gedaan. Ik ben inmiddels echt heel erg veranderd en wel op een positieve manier en sta nu persoonlijk heel anders in het leven als in 2006. Ik had bijvoorbeeld dromen of dingen die ik graag anders zou zien, en heb ook een aantal van die dingen uitgesproken, en geloof het of niet, al die dingen zijn stuk voor stuk uitgekomen. En dan gaat het over hele kleine dingetjes tot het terug komen van een hartsvriendin in mijn leven die ik door omstandigheden al ruim 5 jaar niet had gehoord of gezien. In mijn werk wat ik al 23 jaar doe, had ik ook geen tot weinig motivatie meer, en ik sprak iets uit, in dat jaar gebeurde dat wat ik had uitgesproken en ook op mijn werk gaat het nu weer zoals het zou moeten...En zo kan ik nog wel even doorgaan.....

In 2011 had ik voor mezelf besloten dat ik klaar was voor het echte werk en heb ik dus ook mijn master-teacher graad behaald en mag mij dan nu ook individuele master en teacher in de Reiki noemen volgens het natural Usui systeem. Ik kan en mag dus nu ook de Reiki doorgeven in de vorm van behandelingen en cursussen. Wanneer u intresse is gewekt kunt u mij altijd bellen of mailen voor informatie, een behandeling of een cursus. 
 

En omdat Reiki voor mij zoveel heeft betekent en nog steeds betekent wil ik dat graag doorgeven aan iedereen die daar open voor staat.

 

 

 

Natasja: Ik ben de vrouw van Ingrid, en op 17 jarige leeftijd heb ik een heel zwaar motorongeluk gehad toen ik achterop zat . Een geluk bij een ongeluk dat dit gebeurde vlakbij het AMC in Amsterdam, dit heeft mijn leven gered. Ik heb 2 weken in Coma  gelegen en was de eerste persoon in Nederland met een hersenpen die de druk in mijn hersenen kon meten. Een gevecht van jarenlang en diverse operaties hebben er voor gezorgd dat ik er nog ben. Ik ben er van overtuigd dat ik mijn leven nu leef, met veel meer respect, waardering en liefde en ik wil dat dan ook uitdragen en doorgeven. En zo ben ik met Ingrid mee gegaan in het doorgeven van de universele energie en ook sinds 2015 mag ik mijzelf Master noemen. Ben  niet iemand die zichzelf graag in de picture zet en vandaar ook een wat korter stukje info over mij. Wij heten u van harte welkom bij Reiki informatiecentrum De Heilige Lotus.