Essentiële Oliën

Essentiële oliën

Sinds een aantal jaren zijn wij een groot liefhebber van essentiële oliën ter ondersteuning van het dagelijks leven.  Toen deze in ons leven kwamen waren wij eerst sceptisch. Vonden het vooral heel duur met mooie verkooppraatjes, geloofden op zich wel dat ze wat konden doen maar niet zo extreem als we hoorden en lazen.

Zelf gingen wij gebruiken….. Er ging een wereld voor ons open! Sindsdien is ons leven enorm veranderd. We staan veel meer in  eigen kracht, hebben meer energie en voelen ons over het algemeen veel lekkerder.

Ze hebben ons geholpen in ons proces om jezelf te worden. EN DAT GUN IK JOU OOK!!

Essentiele Olien

Werking wetenschappelijk aantoonbaar

Nadat wij ze privé zijn gaan gebruiken, zijn we ze niet veel later ook in ons werk gaan toepassen. En weet je wat het mooie van geuren is? Daarmee kun je veranderingen en besluiten vastleggen, ankeren zoals dat ook wel eens wordt genoemd.
Een positieve ervaring koppel je aan de geur. Als het dan een keer wat minder gaat dan hoef je de geur maar te ruiken en dan verandert je mindset. Simpel gezegd.

Daarnaast hebben ze ook gewoon serieus een werking zoals medicijnen dat doen. Met dit verschil, dat essentiële oliën onze cellen ín kunnen en daar hun werk kunnen doen. Dit komt omdat de bestanddelen lichaamseigen zijn (zoals dat heet).

Kijk eens wat er gebeurd als je in een citroen- of sinasappelschil knijpt of als je bv een paar blaadjes pepermunt kneust. Bij de eerste twee zie je de olie in het rond spuiten! Bij pepermunt is dat niet het geval maar eenmaal tussen je vingers gewreven komen de geuren als een explosie vrij. De minuscule bolletjes die de essentiële olie bevatten knappen open.
De geur die vrijkomt wordt door onze neus geregistreerd via de bovenste hersenzenuw vlak bij ons emotionele brein. Dat is ook de reden dat geuren effect hebben op je gemoedstoestand, naast dat ze ook fysieke effecten hebben.

Je eigen roller?

Na een consult  of Reiki behandeling kun je, naast heel veel duidelijkheid over jezelf, een persoonlijk gemaakte roller met een olie blend kopen wat jou zo veel kan helpen.
Geen behoefte aan een consult of Reiki behandeling, maar zou je wel meer willen weten over deze producten? Dan mag je altijd contact met ons opnemen via de mail: info@deheiligelotus.nl.

Nog steeds bij ons verkrijgbaar 100% natuurlijke hand- & huisgemaakte zeep in diverse geuren: o.a. Jean Paul Gaultier, White Musk, Orchidee, Lavendel, Sinaasappel, en Sinaasappel/Kaneel.....stuk van 55 gram in leuke verpakking nu ter introductie slechts

€ 2,95 (excl. verzendkosten)
Essentiële Oliën Persoonlijke blends; afgestemd op uw wensen en klachten.
In tijden als deze (Corona toestanden) leven we allemaal anders en niet volgens onze eigen routines e.d. Daar kunnen we door uit balans raken en dan ontstaan er kwaaltjes, pijntjes etc....Ons evenwicht is weg. Reiki en essentiele olie (100% natuurlijk en puur) kunnen je daarbij helpen. Ook wij van de Heilige Lotus willen daarin ons steentje bijdragen en hebben daarom een leuke keniismakingsactie voor een ieder. Wil jij eens kennis maken met Reiki en essentiele olie en jou chakra's weer in balans brengen en van je kwaaltjes en/of pijntjes af? Nu tijdelijk een Reiki behandeling (incl. intake) van ongeveer een uur en een olie roller op jou afgestemd voor maar €25,=. Stuur je mail naar: info@deheiligelotus.nl, dan plannen we een afspraak in. Wij heten u welkom bij: Reiki informatiecentrum De Helige Lotus.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven