Deze initiatie verbindt je met de Verheven Meesters, het goddelijke plan voor Moeder Aarde, opent je etherische healing kanalen. De Melchizedeck initiatie geeft je een basis voor al het healingwerk dat je doet. Melchizedeck is de hoge priester van deze kosmische orde.

 

 

Liefde is de kern van de Witte Broederschap. Door middel van deze initiatie wordt je afgestemd op Melchizedeck en daarmee op de Witte Broederschap. De Melchizedeck-initiatie opent naar de Witte Broederschap. De Witte Broederschap wordt gevormd door heel hoge lichtwezens. Vele grote mediums vermelden dat de grootste lichtbrengers op aarde, zoals Jezus en Boeddha, deel zijn van dit genootschap.

 

I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou

 

 

 

Liefde is de grootste kracht op aarde.

 

Deze afstemming kan je gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een buitengewone zuivere en liefdevolle bron, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld als je Reiki geeft. De Melchizedeck-initiatie opent ons naar liefde en daarmee naar mededogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer op de Behandelingen Pagina

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven