Over Ons

Algemene informatie over De Heilige Lotus Reiki Information & Behandel Centrum

Ik zal mij hier even nader aan u voorstellen. Ik was een stil en verlegen meisje dat altijd graag op de achtergrond bleef, tot ik op mijn 17e een zwaar motor ongeluk kreeg. Ik zat achterop en had geruild van helm vanwege het klapperen van het vizier van de bestuurder. Vlakbij het AMC Amsterdam moest er plotseling geremd worden waardoor ik de vangrail in werd gelanceerd en vanaf dat moment weet ik even 2 weken niets meer. Mijn redding op dat moment was een langsrijdende arts die heel snel heeft gehandeld en ik razendsnel in het AMC belandde. Na 2 weken coma en vele operaties verder kwam ik weer bij en heb hierdoor een gedaante wisseling ondergaan; ik wilde de hele wereld laten zien en bewijzen dat ik er nog was en ook vooral wie ik ben. Na deze "bijna dood" ervaring stond ik heel anders in het leven, dingen die voor veel mensen heel gewoon lijken, waardeer ik veel dieper en meer van dat soort dingen. Je staat gewoon veel dichter bij het leven en dat probeer ik ook een ieder op mijn manier bij te brengen en is ook mijn levensmotto geworden.

Al die tijd wist en voelde ik ook dat ik meer in me had en toen ik zag dat mijn vrouw Ingrid zo veel baat had bij Reiki en hoe zij daar zo positief door veranderde heb ik ook de 3 Reiki cursussen mogen doen en mag ik me sinds 2014 ook individueel Reiki master en teacher noemen in het natural Usui system.

Samen met Ingrid heb ik ook in Belgie de inwijdingen in Violet Vuur en Melchizedeck mogen ontvangen wat tijdens de Reiki behandelingen een extra dimensie geeft zodat de Reiki nog intenser en dieper mag stromen.

Wanneer u interesse is gewekt kunt u ons altijd bellen of mailen voor informatie, een behandeling of een cursus.
Zie hiervoor CONTACT op de Home pagina.

En omdat Reiki voor mij zoveel heeft betekent en nog steeds betekent wil ik dat graag doorgeven aan iedereen die daar open voor staat.

Ingrid Schotten

Even een stukje over mezelf. Zo rond 2006 zat ik in een algehele dip zal ik maar zeggen. Niets liep lekker, de gezondheid liet te wensen over, mijn werk fascineerde me totaal niet en ook privé waren er wat dingen die niet lekker liepen.

Ze zeggen toeval bestaat niet en ik kwam geheel onverwachts in aanraking met het spirituele.....en een paragnost raadde mij aan om Reiki te gaan doen. Ik raadpleegde het internet en las wat af over Reiki. Het boeide me en ging op zoek naar een Reiki praktijk bij mij in de buurt. Ik wilde wel eens kijken en aanvoelen wat Reiki voor mij kon betekenen en ik maakte een afspraak voor een Reiki behandeling. Ik onderging de Reiki behandeling na een intake en er gebeurde echt heel veel met mij. In de weken erna voelde ik me geweldig en het contact met mijn behandelaar voelde ook goed, dus besloot ik om bij haar de cursus Reiki I te doen en omdat dit mijn leven zo geweldig heeft beinvloed op allerlei fronten heb ik ook cursus Reiki II gedaan. Ik ben inmiddels echt heel erg veranderd en wel op een positieve manier en sta nu persoonlijk heel anders in het leven als in 2006. Ik had bijvoorbeeld dromen of dingen die ik graag anders zou zien en heb ook een aantal van die dingen uitgesproken en geloof het of niet, al die dingen zijn stuk voor stuk uitgekomen. En dan gaat het over hele kleine dingetjes tot het terug komen van een hartsvriendin in mijn leven die ik door omstandigheden al ruim 5 jaar niet had gehoord of gezien. In mijn werk wat ik al 17 jaar doe, had ik ook geen tot weinig motivatie meer en ik sprak iets uit, in dat jaar gebeurde dat wat ik had uitgesproken en ook op mijn werk gaat het nu weer zoals het zou moeten...En zo kan ik nog wel even doorgaan.....

In 2011 had ik voor mezelf besloten dat ik klaar was voor het echte werk en heb ik dus ook mijn master-teacher graad behaald en mag mij dan nu ook individuele master en teacher in de Reiki noemen volgens het natural Usui systeem. Ik kan en mag dus nu ook de Reiki doorgeven in de vorm van behandelingen en cursussen. Tevens heb ik inmiddels ook de inwijdingen in Violet Vuur en Melchizedeck mogen ontvangen en dit mag en kan ik dan ook in mijn werk met Reiki toepassen voor een extra dimensie tijdens de behandelingen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven