Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie.

Violet Vuur

Wat is Violet Vuur?

Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie.

De zevende straal wordt `Violet Fire’ of `Violet vuur/vlam’ genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht wordt Saint Germain genoemd. Het Violette Vuur heeft als bijzondere eigenschap dat het karma, emotionele trauma’s, kan transmuteren. Dit betekent dat lijden opgeheven kan worden door het intens te reinigen met Violet Vuur. Daartoe dient het Violette Vuur vanuit het hart gericht te worden op het lijden.

 

 

Zonder hartenergie is er geen transmutatie, omdat je zonder hartenergie de ware aard van de vlam, de transmutatie door middel van genade, niet kunt aanvaarden. Verbind je op de ware liefde van God (wat jij ook onder jou God verstaat of waar jij in gelooft) alvorens te transmuteren. Zo zal je het ware zijn in je hart vinden. Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt het Violet vuur genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht is Saint Germain. Deze initiatie verbind je met Saint Germain en de engelen van het Violette Vuur.

 

“Never let your sense of morals prevent you from doing what is right.”
― Isaac Asimov, Foundation

 

 

Het Violet vuur

 

Het Violet vuur heeft een hoge trilling. De kwaliteit van deze straal is het verheffen van een lagere trilling naar een hogere kwaliteit. Deze kwaliteit wordt transmutatie genoemd. Na de Violet vuur-initiatie kan men zich direct wenden tot het Violet vuur en vragen om werkzaam te zijn. De traditie van het werken met het Violet vuur is al heel oud. Na deze prachtige initiatie kan men o.a:

Praktisch werken met het Violet vuur
Het Violet vuur richten op de energiebanen
Met het Violet vuur chakra’s reinigen.

 

 

 

 

 

Lees meer op de Behandelingen Pagina

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven